Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat. Mielőtt a legjobb árakat és a TOP 3 magyar ár-értékarányú (TripAdvisor) szállodánkat be tudnánk mutatni, az Európai Unió adatvédelmi rendelete alapján tájékoztatnunk kell Önt, hogy a weboldalunk sütiket (cookie) használ.

Kiválósági tanúsítvány 2013, 2014, 2016, 2017 és

coe2018

Professzionális fitness cardio gépek

 

A szállodánk fitness termében folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal találkozhat. Célunk elsősorban az ún. cardio-fitness irányzat fejlesztése. A cardio elnevezés a szervezet légzés-keringési (cardiorespiratoricus) rendszerét fejleszteni hivatott sportágakra (pl.: futás, gyaloglás, kerékpározás, evezés, sífutás, korcsolyázás, úszás, stb.) utal.

A cardio edzéseknek szervezetünk regenerációjában valamint több fontos élettani mechanizmusban (pl.: immunvédekezés, idegi-, hormonális szabályozás, nemi működések, stb.) is rendkívüli jelentőségük van. Ide sorolandók mindazon erősítő jellegű gyakorlatok, amelyekben a szívfrekvencia jól kontrollálható, így az állóképességre vagy éppen a zsír mobilizációra (zsírégetésre) is pozitív hatással vannak.

A szállodánk partneréül a Technogym márkát választotta, amely kiváló professzionális gépeket forgalmaz és így garanciát biztosít az elsőrangú edzés lehetőségére.

A szállodánkban található eszközök együttműködnek a MyWellness Technogym alkalmazásokkal. MyWellness oldala angolul elérhető itt: mywellness.

Az alkalmazások pedig letölthetőek az ITunes és a Google Play alkalmazás áruházakból. Kifejezetten a gépekhez készült: Technogym Forma Training.

 

 

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2018)