Megújult szolgáltatások

Masszázs

Relaxációs masszázsok

A nyugtató-relaxáló masszázs célja, hogy kiszakadjunk egy kicsit a napi rutinból és csak magunkra összpontosítsunk. A masszázs során a klasszikus svédmasszázs azon fogásai kerülnek előtérbe, melyekkel kifejezetten nyugtatólag hatunk az idegrendszerre.

A különböző olajok, aromaolajok segítségével próbáljuk meg ellazítani az izmokat, megnyugtatni az elmét és lelket. Az illóolajok mind a bőrbe masszírozva, mind pedig belélegezve jótékonyan hatnak a szervezetünkre.

Gyógymasszázsok

A gyógymasszázs kitűnően alkalmazható például gyógytorna előtt az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).

A gyógymasszőr vagy gyógytornász vizsgálat során tájékozódik a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról és ennek megfelelően végzi a kezelést.

A masszázs mechanikai inger a bőrnek, bőr alatti kötőszövetnek és izomzatnak. Helyileg és reflexes távolhatás révén is javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat. A simítás, a gyúrás bizonyos fogásai, a vibráció és a végtag kirázása izomlazító, míg a gyúrás más formái, mint a dörzsölés és az ütögetés inkább izomtonizáló hatásúak.

Professzionális masszázs

Professzionális masszőrök gondoskodnak a relaxációs és gyógymasszázsokról.
Ha kérdése van forduljon hozzánk bátran:

masszazs@pannoniahotel.com

+36 99 312180

Masszázsok

Terápiás masszázs

A masszás a leghatékonyabb gyógymódok közé tartozik. Kifejezetten derék, gerinc-nyak fájdalmakra javasolt. Segít az izom merevségben szenvedőknek. Lumbágó és ízületi mozgás beszűkülésében egyaránt hatásos kezelés.

Időtartam: 50 perc

Melegolajos - Téli kényeztetés

Kifejezeten azoknak ajánlatos, akik kiszeretnének szakadni a rohanó világból, és egy órára lelassítani a testet és az elmét egyaránt. Bő meleg olajjal végezzük a masszázst, hosszanti és mélysimító mozdulatok váltják egymást a kezelés alatt.

Időtartam: 30 és 50 percben is elérhető

Fitness masszázs

Egy kiadós edzést követően az izmoknak a nyújtás mellett lazításra van szükségük. Lazító és erősítő fogásokkal vissza állítjuk az izmokat a normál kerékvágásba.

Időtartam: 50 perc

Sportmasszázs

A rendszeresen sportolók izomzatának kifejezeten szüksége van a masszázsra. Elkerülhetők vele a sérülések, és az izmok fáradtsága. Lazít és egyaránt erősíti az izmokat, és felkeszíti a testet a következő terhelésre.

Időtartam: 50 perc

Svédmasszázs

Teljes hátmasszázs

Részleges test masszázs

Egésztest masszázs

Arcmasszázs

Talpreflex masszázs

Gyógy- és nyirokmasszázs

Foglalja le most időpontját!

+36 99 312180

Készpénz

Bankkártya

OTP SZÉP kártya

Egészségpénztári kártya

Teljes hátmasszázs

6000HUF

Részleges testmasszázs

7000HUF

Egésztest masszázs

8000HUF

Arcmasszázs

5000HUF

Gyógymasszázs

6000HUF

Talpreflexmasszázs

6000HUF

Terápiás masszázs

8000HUF

Melegolajos - Téli kényeztetés '50

8000HUF

Melegolajos - Téli kényeztetés '30

6000HUF

Fitness masszázs

8000HUF

Sportmasszázs

8000HUF

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)