Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat. Mielőtt a legjobb árakat és a TOP 3 magyar ár-értékarányú (TripAdvisor) szállodánkat be tudnánk mutatni, az Európai Unió adatvédelmi rendelete alapján tájékoztatnunk kell Önt, hogy a weboldalunk sütiket (cookie) használ.

Kiválósági tanúsítvány 2013, 2014, 2016, 2017 és

coe2018

Megújult szolgáltatások

Masszázs

Relaxációs masszázsok

A nyugtató-relaxáló masszázs célja, hogy kiszakadjunk egy kicsit a napi rutinból és csak magunkra összpontosítsunk. A masszázs során a klasszikus svédmasszázs azon fogásai kerülnek előtérbe, melyekkel kifejezetten nyugtatólag hatunk az idegrendszerre.

A különböző olajok, aromaolajok segítségével próbáljuk meg ellazítani az izmokat, megnyugtatni az elmét és lelket. Az illóolajok mind a bőrbe masszírozva, mind pedig belélegezve jótékonyan hatnak a szervezetünkre.

Gyógymasszázsok

A gyógymasszázs kitűnően alkalmazható például gyógytorna előtt az izomzat kilazítására vagy éppen tonizálására (az izomtónus visszanyerésére).

A gyógymasszőr vagy gyógytornász vizsgálat során tájékozódik a bőr, a bőr alatti kötőszövet állapotáról és ennek megfelelően végzi a kezelést.

A masszázs mechanikai inger a bőrnek, bőr alatti kötőszövetnek és izomzatnak. Helyileg és reflexes távolhatás révén is javítja a vérkeringést, csillapítja a fájdalmat. A simítás, a gyúrás bizonyos fogásai, a vibráció és a végtag kirázása izomlazító, míg a gyúrás más formái, mint a dörzsölés és az ütögetés inkább izomtonizáló hatásúak.

Professzionális masszőrök

Professzionális masszőrök gondoskodnak a relaxációs és gyógymasszázsokról.
Ha kérdése van forduljon hozzánk bátran:

masszazs@pannoniahotel.com

+36 99 312180

Masszázsok

Svédmasszázs

Teljes hátmasszázs

Részleges test masszázs

Egésztest masszázs

Arcmasszázs

Melegköves masszázs

Lávaköves masszázs

Talpreflex masszázs

Gyógy- és nyirokmasszázs

Foglalja le most időpontját!

+36 99 312180

Készpénz

Bankkártya

OTP SZÉP kártya

Egészségpénztári kártya

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2018)