Pannonia NextGen

Nem felújítunk, megújulunk

A Pannonia Hotel megújul

A Golden Key Award győztes Varró Zoltán és csapata (VarróDesign) belsőépítészeti tervei alapján 2018-ban megkezdtük a szálloda megújítását.

2019. december 4-től

Art déco exkluzív prémium szobák

A Pannonia Hotel Sopron Magyarország egyik legszebb századfordulós szállodája. Elegancia, történelem, igazi pazar részletek, ez mind a Pannonia. Egy épület, ami olyan időket idéz meg nekünk, amikor még az ízlés és a pénz kéz a kézben járt. 

Az épület az elmúlt közel 130 évben természetesen folyamatosan változott és fejlődött, újabb épületrészekkel egészült ki. 

Rám, mint tervezőre óriási hatással volt az a klasszikus hangulat, ami átlengi az épületet. A Pannonia híd lesz, múlt és jelen között. A szobák két stílusban újulnak meg. Az eredeti épületrészben klasszikus barokk stílusjegyek vegyülnek majd egy XXI. századi luxusszálloda stílusjegyeivel. A később épült szárnyban a legklasszikusabb modern stílus az ART DECO ihlette a berendezést. A koncepció alapja a fekete és az arany örök eleganciája. A szőnyegek és a textilek egyedileg csak a Pannonia Hotelnek készülnek, még inkább kiemelve ennek az igazán egyedi épületnek az értékét. A letisztult kristálycsillár pazar luxust kölcsönöz a térnek. A fürdőszobák szürke márványmintás burkolata pedig az örök eleganciát képviseli. Egy olyan hotelszoba készül, ami az otthonosság érzetét a patinás luxussal vegyíti.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)