Est.

1893

Szobák

Egyediség minden szinten

Üdvözöljük az egyediség világában!

Szállodánk 79 szobájából 60 szoba teljesen egyedi kialakítású. A barokk bútorral berendezett szobától, a modern, letisztult berendezésen át a retro hangulatot tükröző szobákig sokféle stílus keveredik. Az eklektikusság mégis közös pontokban kategóriákká rendezett, így mind az egyéni utazók, mind az üzleti és csoportos utazók megtalálják a számításukat.

"A kényelmes és exkluzív szálloda, kellemes környezetet biztosít a pihenéshez! Az ágyakban jó az alvás,a szálloda tiszta és csendes!" - Ágnes, TripAdvisor

Liszt és Széchenyi Lakosztályok

Modern suite
A lakosztályokból Sopronban szinte egyedülálló kilátás nyílik Sopron dombjaira. A város feletti urbán-természetes kilátás és a teljes panorámát nyújtó ablakok páratlan pihenésre és munkakörnyezetre adnak lehetőséget.

Superior légkondicionált kétágyas

Modern és antik

Nagyobb alapterületű légkondicionált szoba ülősarokkal, minibárral, síkképernyős TV-vel részben antik, részben modern, részben klasszikus bútorokkal és saját fürdőszobával rendelkezik. A szobában elérhető ingyenes WIFI és gigabites vezetékes internet.

Standard kétágyas

Modern, antik, retro

Az egyszerű berendezésű, kisebb alapterületű szoba minibárral, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkezik. Nem légkondicionált szobatípus. A szobában elérhető ingyenes WIFI.

Standard légkondicionált kétágyas

Modern, antik és retro

Az egyszerű berendezésű, kisebb alapterületű légkondicionált szoba minibárral, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkezik. Nem légkondicionált szobatípus. A szobában elérhető ingyenes WIFI.

Standard négyágyas

Modern és retro

Az egyszerű berendezésű szobatípus 2 hálószobával, minibárral, síkképernyős TV-vel és fürdőszobával rendelkezik. Nem légkondicionált szobatípus. A szobában elérhető ingyenes WIFI.

Standard légkondícionált egyágyas

Modern és retro

A szoba klasszikus stílusú, fából készült bútorokkal berendezett, valamint minibárral, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkezik. Nem légkondicionált szobatípus. A szobában elérhető ingyenes WIFI.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2018)