fbpx

Pannonia Hotel ****

Sopron belvárosában, az egyetlen soproni négycsillagos szálloda beltéri wellnessel és saját mélygarázzsal!

#iranysopron #soproniszállás 

Kedves Vendégeink! Számunkra kiemelten fontos, hogy Önök ár-érték arányban a lehető legjobb szolgáltatást kapják. A szállásközvetítő társaságok (pl. szallas.hu vagy booking.com) 15-20% jutalékot is elkérhetnek, amely miatt gyakran azon oldalakon nem vagyunk foglalhatóak, míg közvetlenül igen, annak érdekében, hogy Önök kedvezőbb árakon tudják igénybe venni a szolgáltatásunkat.

Árak és kedvezmények


Legjobb árak

A szállodánkban közvetlen foglalás esetén legalább 10%-kal jobb árakat kínálunk, mint ami máshol elérhető. Győződjön meg róla és tartson törzsvendégeinkkel, akiknek 90%-a mindig közvetlenül foglal.


Azonnali foglalás

Foglaljon azonnal a rendszerünkön.


Évi 23492 vendég adja a garanciát.

5000+ vendégértékelés

“Zavartalan pihenés Sopronban”
Krisztina, Budapest - TripAdvisor

Kényelmi szolgáltatások

Wellness központ

Pihenés Sopron belvárosában
A szállodánk bár belvárosi szálloda, közel Sopron szívében, közel a legjelentősebb nevezetességekhez, mégis számos wellness szolgáltatást kínál a kedves Vendégeknek.

Masszázs

Relaxációs és gyógymasszázs
A szállodánkban a klasszikus svéd masszázs, teljes és részleges test és hátmasszázs, arcmasszázs, melegköves masszázs, lávaköves masszázs, talpreflex és nyirokmasszázs is elérhető. Professzionális masszőreink gyógymasszázst is végeznek.

Fitness

Cardio
Professzionális Technogym fitness cardio gépek. A szállodánk partneréül a Technogym márkát választotta, amely kiváló professzionális gépeket forgalmaz és így garanciát biztosít az elsőrangú edzés lehetőségére.

Gyerekjátszó

a kicsiknek
A szállodában két gyerekszoba várja a kedves gyerekeket. A számos játék biztosítja, hogy a gyermek korosztály kellemes időt töltsön el nálunk.

Őrzött parkoló

mélygarázs és udvar

A szállodánk mélygarázzsal, udvari és utcai parkolóval is rendelkezik. A mélygarázs és udvari parkoló biztonsági szolgálat által őrzött.

Városközpont

a sétáló utcán

Szállodánk a legjobb elhelyezkedésű soproni szálláshely, közvetlenül a Belváros szívében, a fő sétáló utcán.

Kiemelt időszakok

2019. július 5 - 15., augusztus 2 - 20., október 19 - november 3., decemberi hétvégék, valamint december 21 - 2019. január 2.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)