fbpx

FONTOS VÁLTOZÁSOK

A koronavírus miatt a szállodánk üzemelése jelentősen megváltozott. A szállodánk továbbra is törekszik arra, hogy kiemelkedően jó ár-érték arányt képviseljen a Sopronba érkezők számára.

 • A szoba árának tartalma

  Jelentősen változott, hogy mit tartalmaz a szoba ára alapesetben. A korábbiaktól eltérően a szoba ára NEM tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

  • reggeli
  • wellness használat
  • fürdőköntös használat

  Továbbra is tartalmazza a szoba ára az áfát.

 • Fizetés - készpénzmentesség

  A szállodánk a jövőben készpénzmentes szállodaként tervezi az üzemelést. Ez azt jelenti, hogy a szállodában igyekszünk készpénzmentes fizetéseket realizálni, de természetesen, ha Ön ragaszkodik a készpénzes fizetéshez, akkor azzal is lehet fizetni annak ellenére is, hogy a készpénzen 28 napig is elél a koronavírus.

 • Minibár

  A szállodánkban a környezeti lábnyom csökkentése érdekében a szobákban a minibárokat megszüntettük és szobaszervíz formájában, bárunk nyitvatartási idejében állunk a kedves Vendégek szolgálatára.

 • Reggeli

  A koronavírus járvány okozta tanulságok hatására is, a svédasztalos étkezést megszüntettük, a reggeli jelenleg villás reggeli formájában vehető igénybe. A reggelihez továbbra is biztosítunk frissen főzött kávét, azonban a külön barrista pultot megszüntettük.

  Az a'la carte étkezés és a félpanziós szolgáltatás jelenleg a koronavírus miatt átmenetileg szünetel. 

   

 • Előzetesen foglalt szolgáltatások

  Annak érdekében, hogy a környezeti lábnyomunkat csökkentsük és pl. a felesleges energiafelhasználást, az ételhulladékot és más a környezetet jobban terhelő szolgáltatásokat megfelelően tudjunk biztosítani az előre megrendelt szolgáltatások és a helyszínen igénybe vett szolgáltatások ára között jelentős különbség van.

  Amennyiben tudja, hogy egy szolgáltatást igénybe kíván venni, akkor kérjük előre foglalja le! Amennyiben az érkezést megelőző 24 órában nem kerül lemondásra a szolgáltatás vagy a foglalás, akkor a foglalás teljes időtartamára kiszámlázásra kerül a kedvezményes árú szolgáltatás.