fbpx

Információk érkezés előtt
Pannonia Hotel

A soproni belvárosi szállodánk wellness- és fitness teremmel és kapcsolódó szolgáltatásokkal várja a kedves Vendégeket. A szálloda minden szempontból egyedi. A számos különböző szoba egyedi berendezéssel rendelkezik és a típusok a moderntől az antikon át egészen a retro stílusig mindent felölelnek.

A szállodai bejelentkezés 15 órától lehetséges. 

Vacsorázna vagy reggelizne? Előre foglalva kedvezőbb Önnek! Kérjük jelezze előre, ha étkezéssel kéri a szobát, és a foglalás során ez nem történt meg.

Kerékpár bérlés

Professzionális karbantartással, minden igény kiszolgálására alkalmas kerékpárok kölcsönözhetők a szálloda recepcióján. 0 - 4 óra időtartamra 3.990 forint, egész napra 4.990 forint. 

Az alábbi linkekre kattintva a szálloda elé vezeti Önöket az adott szolgáltató térképes alkalmazása!

Érkezés

Hogyan jutok el?

A szállodánk Sopron belvárosában, de a legkönnyebben megközelíthető részén található. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

Bejelentkezés és elektronikus check-in

A magyar jogszabályok 2019. július óta jelentős többletkötelezettséget rónak a szállodákra a vendégek adatainak rögzítése tekintetében. Annak érdekében, hogy a bejelentkezés során mind kevesebb adatot kelljen már megadni, az érkezést megelőzően küldött e-mailben található linken online be tudnak jelentkezni. Ennek során a megadott adatokat a helyszínen már nem kell újra rögzíteni, mindösszesen azok ellenőrzése szükséges.

A bejelentkezés folyamata során is előnyben részesítjük az elektronikus bejelentkezést, ami azt jelenti, hogy igyekszünk papírmentesen biztosítani a bejelentkezési lehetőséget.

A szállodai szoba az érkezés napján 15 órától áll vendégeink rendelkezésére, a kijelentkezés ideje utazás napján 10 óra.

Amennyiben előbb érkezne, ill. később utazna  a szállodai recepciónál ingyenes csomagmegőrzés áll rendelkezésre.

A szobát a megadott időpontoktól eltérően garantálni nem tudjuk, ha a napi foglaltság lehetővé teszi, felár ellenében örömmel biztosítjuk. Kérem, adott napon egyeztessen erről recepciós kollegáinkkal.

Korai bejelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

 • 11 óra előtti érkezés esetén a teljes előző napi szobaár
 • 11 - 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra

 

Késői kijelentkezés díja (kizárólag szabad kapacitás függvényében):

 • 11 – 15 óra között a felár 1.000 Ft / óra
 • 15 óra utáni kijelentkezés esetén a teljes következő napi szobaár
Parkoló

Tekintettel arra, hogy a szálloda legrégebbi szárnyának építészeti konstrukciója 1893-ban készült el, a belvárosi adottságok miatt a szálloda mindösszesen közel 30 őrzött saját mélygarázs hellyel rendelkezik.

Amennyiben Ön nem foglalt a szobához parkolóhelyet, akkor célszerű mielőbb felvenni velünk a kapcsolatot, mivel parkolóhelyet csak szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani. A parkolás díja helyben fizetendő, ha korábban még nem került rendezésre.

Alapvető információk
 • A szállodában a reggeli 7 órától 10 óráig áll rendelkezésükre.
 • A szállodai wellness szolgáltatásokat a szobaár NEM tartalmazza. A wellness részleg nyitvatartása: 07:00 - 21:00.
 • A szálloda étterme
  • vasárnaptól csütörtökig 11:15 órától 19 óráig várja Önöket. A bár 20:30-ig tart nyitva.
  • pénteken és szombaton az étterem 20:30-ig, a bár 22 óráig tart nyitva.
Alvás

A szállodai szobáink ágyai a nemzetközi osztályozásnak megfelelően rendelkeznek teljesen külön ágyas, összetolt ágyas és franciaágyas szobákkal is. A szoba kategóriája és típusa tartalmazza a pontos ágytípust. Ha speciális kívánsága van az ágyak vonatkozásában, kérjük előre jelezze.

WIFI

A szállodánk a világ egyik legmodernebb wifi (UNIFI) hálózatával rendelkezik, melyet ingyenesen biztosítunk Önöknek az itteni tartózkodásuk során. A vezetéknélküli hálózathoz a jelszót bejelentkezéskor biztosítjuk Önöknek, mely jelenleg: SOPRON2020 (nagy betű fontos).

Vendégtájékoztató

A szállodánkban a vendégtájékoztató interneten elérhető, így a legtöbb információ bármikor az Önök rendelkezésére áll.

Amennyiben a recepciót kívánják elérni, akkor az épületen belül a 0-ás számmal tudják ezt megtenni.

A vendégtájékoztató elérhető az alábbi linken is.

Vendégtájékoztató

Gyerekjátszó

Az első emeleten található.

Dohányzás

Szállodánk szigorúan nemdohányzó szálloda. Esetleges szabálysértés esetén 100.000. forintig terjedő kötbér és a szoba teljes szagtalanításáig történő ki nem adhatóság miatti kártérítés (napi aktuális szobaár) fizetendő a helyszínen a szabálysértési feljelentés elkerülése érdekében.

Távozás (jó tudni)

E-számla, elektronikus számla

A szállodánk a környezeti terhelés csökkentése érdekében elektronikusan, a bejelentkezéskor megadott e-mail címre küldve állítja ki a foglalásról vagy annak részeiről a számlát. Amennyiben papír alapú számlát kér, kérjük bejelentkezéskor jelezze.