Wellness

 

A wellness részlegünk reggel 7 órától este 9-ig áll a vendégek rendelkezésére.

 A wellness szolgáltatásokra vonatkozó házirend elérhető itt: pdfHázirend

 

Bio szauna

Bio szauna

A bioszauna a finn szauna enyhébb változata 50 - 70 Celsius fok hőmérséklettel. A finn szaunához hasonló kedvező hatásokkal jár, azonban kevésbé terheli meg a szervezetet az alacsonyabb hőmérséklet miatt. A bioszauna a kíméletes szauna. Kímélő megoldást nyújt azok számára, akiknek a finn szauna túlságosan meleg, esetleg fullasztó, vagy a gőz szauna túl párás.

Finn szauna

Finn szauna

A szálloda tradicionális finn szaunája 90 - 110 Celsius fok hőmérséklettel. A finn szauna elősegíti a relaxációt, jobb egészséget és vitalitást eredményez. Méregtelenít, javítja a vérkeringést, segít a stressz-űzésben, javítja az izületi mobilitást, tisztítja a bőrt és még számos pozitív hatással rendelkezik. Természetesen csak felelősen és körültekintően, egészségi állapotunknak megfelelően szabad használni.

Fürdőköpeny

Fürdőköpeny

Kérésre térítésmentesen biztosítjuk, igényét jelezze a recepción a 641-es melléken.

Gőzkamra

Gőzkamra

A gőzkamra 6 - 8 fő kényelmes tartózkodására alkalmas, kiváló egészségügyi hatásokkal jár. Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, javítja az általános fizikai és mentális közérzetet. Általában javasolt gőzkamra a jótékony hatása miatt több tucat egészségügyi probléma megelőzésére vagy kezelésére is.

Jacuzzi

Jacuzzi

A jacuzzi 6 - 8 fő kényelmes befogadására alkalmas pezsgőfürdő. A víz hőmérséklete 36 fok körüli és a teljes vízállomány fél óránként teljesen cserélődik. A medence kiváló hely a kikapcsolódásra és elmélyült relaxációra. A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ha a víz egy megfelelő jakuzzi fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, akkor még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. Ezenkívül a jakuzzi használata egy kellemes társadalmi esemény.

Nyitva tartás

Nyitva tartás

A wellness részlegünk reggel 7 órától este 9-ig áll a vendégek rendelkezésére.

Papucs

Papucs

Külön díj ellenében kérhető a recepción.

Sókamra

Sókamra

A 2 - 4 személyes sókamra ideális hely a megfelelő relaxációra. A sókamra használatával a sóbarlangok és a sós tengeri levegő gyógyító, szépítő és ellazító erejét élvezhetjük. A sókamra levegőjének belélegzése megkönnyebbülést nyújt a légzőszervi betegségekben szenvedők számára, megerősíti a tüdőt, feloldja a letapadt váladékot, csökkenti a légúti gyulladásokat. A szervezetünk természetes védekező mechanizmusának stimulálásával fokozza ellenálló-képességünket, gyorsítja az öntisztulási folyamatainkat.

Úszómedence

Úszómedence

A Pannonia Hotel wellness részlegének nagy úszómedencéje. A medence hőfoka a nemzetközi standardoknak megfelelően 24 - 27 fok közötti hőmérsékletű. Ideális a wellness részleg többi szolgáltatásához kapcsolódóan akár a testünk tusolás után történő lehűtésére, vagy sportérékkel rövid úszásokra is.

 

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)