Est.

1893

Üdvözöljük a Pannonia Hotelben!

Szállodánk Sopron legrégebbi és legújabb szállodája. A hotelt folyamatosan fejlesztjük a vendégeink visszajelzései alapján.

A szálloda Sopron belvárosának fő (sétáló) utcáján található és őrzött mélygarázs és wellness mellett kiváló gasztronómiával várja a kedves Vendégeket!

Szállodánk Magyarországon az egyik legtöbbet értékelt szálloda az online értékelő- és foglaló portálokon. A Vendégek visszajelzéseit többek között úgy háláljuk meg, hogy ha közvetlenül nálunk foglalnak akár 50% kedvezményt adunk bármilyen máshol megtalálható online árhoz képest.

Ünnepi időszak

Egyedülálló programsorozat Sopronban

Ajánlatok

Aktuális ajánlatok télre

Köszönjük a bizalmat!
A TripAdvisoron a legjobb 10 vidéki szálloda közé szavaztak minket és mi vagyunk Magyarországon a legtöbbször értékelt vidéki szálloda a Booking.com-on!

Wellness központ

Bővebben

Szobák

Bővebben

Törzsvendég program

Bővebben


Őrzött parkoló

Mélygarázs és udvar

A szállodánk mélygarázzsal, udvari és utcai parkolóval is rendelkezik. A mélygarázs és udvari parkoló biztonsági szolgálat által őrzött.

Értékálló

5000+ vendégértékelés

A legtöbbször és leggyakrabban értékelt soproni szálloda

 

Beltéri wellness

Wellnessz, fitnessz, masszázs

Sopronban a szálloda a belváros legjobb helyén található. Mindemellett szállodánk az egyetlen komplex szolgáltatásokat kínáló négycsillagos szálloda nagy wellness részleggel! Jöjjön és pihenjen!

 

No1

A legtöbbet értékelt vidéki szálloda a Booking.com-on

A legtöbbet értékelt vidéki magyar szálloda vagyunk a Booking.com-on és a 6. legtöbbször értékelt magyar szálloda! A Booking.com-on stabilan kiváló értékelést vívtunk ki.:

A kedves Vendégeknél jobb minőségi ellenőrzés nem is lehetne. Köszönjük a folyamatos bizalmat és visszajelzéseket!


 • Legjobb árak:

  A szállodánkban közvetlen foglalás esetén akár 50%-kal jobb árakat kínálunk, mint ami máshol online elérhető. Győződjön meg róla és tartson törzsvendégeinkkel, akiknek 90%-a mindig közvetlenül foglal.

 • Közvetlen foglalás:

  Érdeklődjön telefonon: +36 99 312 180 
  Emailben: foglalas@pannoniahotel.com 
  Facebook Messengeren

   

 • Törzsvendég programunk:

  A törzsvendégeknek biztosított árakat és kényelmi szolgáltatásokat máshol nem lehet elérni, csak nálunk, közvetlen foglalás esetén.

Est.

1983

Royal Bisztró

Széchenyi étterem

Üdvözöljük a Pannonia Hotel gasztronómiai világában!

A szállodánk Sopron belvárosában az új gasztronómiai trendeket ötvözi a hagyományos szállodai vendéglátással. A lehengerlő étlapunk, folyamatosan változó félpanziós kínálatunk a soproni vendéglátás csúcsára tör.
Frissen készült ételek, kiváló alapanyagokból, Önöknek készítve!

Éttermi szolgáltatások

Félpanzió

nem mindennnapi

A'la carte

pompás

Borvacsorák

és borkóstolók

Fogadások

és cocktail partyik

A Royal Bisztró és Széchenyi Étterem bármilyen rendezvény lebonyolítására képes, legyen szó álló fogadásról, cocktail partyról, céges vagy szülinapi rendezvényről, borkóstolóról vagy akár borvacsoráról. A 19. század hangulatát idéző Fehér Teremtől a saját 150 éves mészkő borospincéig a lehetőségek tárháza áll a kedves Vendégek előtt.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary
+36 99 312 180
sopron@pannoniahotel.com
A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2017)