fbpx

Pannonia Hotel

Est.

1893

Üdvözöljük a Pannonia Hotelben!

#egyedi #különleges #belvárosi

#iránySopron #wowhungary @pannoniahotelsopron

Szállodánk Sopron legrégebbi és legújabb szállodája. A hotelt folyamatosan fejlesztjük a vendégeink visszajelzései alapján.

A szálloda Sopron belvárosának fő (sétáló) utcáján található és őrzött mélygarázs és wellness mellett kiváló gasztronómiával várja a kedves Vendégeket!

Szállodánk minden szempontból egyedi. 60 különböző stílusú, összesen 79 szobával és a stílusok páratlan keverékével várjuk a kedves Vendégeket

Wellness és fitness központ

Sopronban a legnagyobb

A wellness egy nagymedencével, jacuzzival, sókamrával, bio-, infra- és finnszaunával, szoláriummal valamint masszázzsal várja a kedves Vendégeket.

A Varró Zoltán által tervezett Fitness termnünk pedig tágas terekkel és kardiogépekkel várja Önöket.

Sopron egyik legízletesebb étterme

Friss és helyi alapanyagokból

Bevárosi parkoló

Őrzött, fedett, fűtött

A szállodánk mélygarázzsal, udvari és utcai parkolóval is rendelkezik. A mélygarázs és udvari parkoló biztonsági szolgálat által őrzött.

Szobák

A szálloda, ami megihlet

79 szobával várjuk Önöket, amelyből 60 egyedi stílusú és berendezésű. Mindenki megtalálja a magának legjobban tetszőt.


Est.

1893

Royal Bisztró

Széchenyi étterem

Üdvözöljük a Pannonia Hotel gasztronómiai világában!

A szállodánk Sopron belvárosában az új gasztronómiai trendeket ötvözi a hagyományos szállodai vendéglátással. A lehengerlő étlapunk, folyamatosan változó félpanziós kínálatunk a soproni vendéglátás csúcsára tör.
Frissen készült ételek, kiváló alapanyagokból, Önöknek készítve!

A Pannonia Hotel Royal Bisztró étterme Sopronban egyedülálló módon friss Aberdeen Angus marhahúsból készíti el az ételeket. Az exkluzív együttműködés a Szélessy Birtokkal lehetővé teszi, hogy helyi termelőkkel együttműködve világszínvonalú kínálatot tudjunk készíteni. Az állatok születésüktől helyben termesztett GMO mentes takarmányt kapnak és egész életükben szabadtartásban boldog környezetben élnek. Aki evett már "boldog állatot" tudja, hogy összetéveszthetetlenül ízesebbek a húsok.

Magyarország legjobb, mégis helyi termelőivel való együttműködés

A kínálatunk kialakítása során mindig törekszünk arra, hogy amennyiben a minőségben nem kell kompromisszumot kötni, akkor helyi termelőkkel dolgozzunk együtt.

Éttermi szolgáltatások

A Royal Bisztró és Széchenyi Étterem bármilyen rendezvény lebonyolítására képes, legyen szó álló fogadásról, cocktail partyról, céges vagy szülinapi rendezvényről, borkóstolóról vagy akár borvacsoráról. A 19. század hangulatát idéző Fehér Teremtől a saját 150 éves mészkő borospincéig a lehetőségek tárháza áll a kedves Vendégek előtt.

Hotel Pannonia ****
H-9400 Sopron, Várkerület 75., Hungary

+36 99 513 678

sopron@pannoniahotel.com

A szálloda üzemeltetője / Owned and operated: DENTAL-PANNONIA Zrt. © (2019)